martes, 16 de diciembre de 2008

NOVETATS



RECOLLIDA DE XUMETS


L´Avi Josep Andreu recollira tots els xumets de les poblacions què visitarem desprès li penjarem al gegant a canvi rebreu uns dolços com mostra de la vostre participació. Gràcies a tots per col·laborar nens i nenes !!!





A data 13 de Febrer de 2009 sóm de la Federació de Colles Geganteres del Baix Llobregat , sent la 30ena Colla Federada !!!!

Gràcies a totes les Colles presents (Cervelló,Corbera de Llobregat,Cornellà de Llobregat,Esplugues de Llobregat,L´Hospitalet - Barri Sant Josep,L´Hospitalet - Barri la Florida,L´Hospitalet - Drac d´Or,Olesa de Montserrat,Pallejà,La Palma,Prat de Llobregat,Prat de Llobregat - Ampa Carme, Sant Andreu de la Barca- Aigüestoses,Sant Boi,Sant Boi-Casablanca,Sant Climent de Llobregat,Sant Feliu de Llobregat (ACF), Sant Joan Despí,Sant Just Desvern,Sant Vicenç dels Horts,Santa Coloma de Cervelló,Viladecans i Grallers de Viladecans). aquell divendres què ens vareu donar tot el suport i donar la Benvinguda al Món Geganter del Baix Llobregat . De tot Cor moltes gràcies.

La colla gegantera s´ha adherit com entitat a l´any Amades a data 19 de Febrer de 2009.



A hores d´ara pertanyèm a la Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya , Federació de Colles Geganteres del Baix Llobregat,l´Any Amades i l´Any Geganter 2010.


EM QUEDAT TERCERS A LA CURSA DE GEGANTS DE GRANOLLERS DE LA MITJA MARATÓ !!!!


A data de 16 de Febrer de 2010, la colla gegantera s´ha adherit a l´any Geganter 2010.

No hay comentarios: